Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

A Mocz és Társa Magánerdészet Kft. 1996. december 1-jén alakult. A névben szereplő magánerdészet jelző használatát a cég tevékenységének bővülése, az árbevétel és az átlagos statisztikai létszám emelkedése tette indokolttá. Természetesen célunk volt az is, hogy a magánerdészet elnevezés az ezredfordulón újból meghonosodjon a magyar erdőgazdálkodásban. 


A társaság alapítása óta a Nagyatádon élő Mocz család tulajdonában van. A tagok közül Moczné Szabó Erika az ügyvezetői feladatokat látja el, Mocz András szakirányú egyetemi végzettséggel és az erdőgazdálkodásban eltöltött két évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Cégünk másik ügyvezető igazgatója László Diána okleveles közgazdász.


A termelő, szolgáltató és kereskedelmi korlátolt felelősségű társaság központi irodája Somogyszobon, a Szent Imre utca

23. szám alatt található. A cég fő tevékenységi köre az erdészeti és egyéb erdőgazdálkodási tevékenység, emellett ki kell emelni a nem erdészeti jellegű növénytelepítéseket, az idegenforgalmi-, közjóléti tevékenységet, a vadgazdálkodást és a mezőgazdasági növénytermesztést. 

Erdőgazdálkodásunk mintegy 95 %-a Somogy megyében, a Belső-

somogyi Homokvidéken történik, 5 %-a pedig Vas és Zala megyében. Bejegyzett erdőgazdálkodóként közel 1000 ha-on gazdálkodik, és mintegy 6700 ha erdőterület erdészeti integrációját látja el a vállalkozás. 


Cégünk az erdőgazdálkodási ágazatban jelentős szerepet vállal a magán-erdőgazdálkodás területén a működőképesség fokozásában. A társadalmi szervezetek közül tagsággal rendelkezik a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségében, (ahol szaktanácsadásban végpontként funkcionál) az Országos Erdészeti Egyesületben és a Fagazdasági Országos Szakmai Szövetségben. 


Turisztikai ágazatunk beruházása a 463 m² -es rendezvényterem, melyben évente mintegy 35 rendezvény kerül lebonyolításra.


A mellette fekvő Hárs fogadóban (Mocz Tanya) színvonalas szálláshely-szolgáltatást kínálunk.

Rendezvénytermünk és szálláshelyünk természeti környezetben található, aszfaltos úton közelíthető meg. 


A vállalkozás az erdőgazdálkodási tevékenység fontos részének tartja az erdő közjóléti szerepének előtérbe helyezését. A somogyszobi Erdészeti Erdei Iskola és Oktatási Központ a Vackor Pihenőházzal együtt fontos bázis a térség környezeti és erdészeti nevelésében.


A cég rendelkezik azzal a termelői háttérrel és kapacitással, melyek a régió gazdaságának fellendüléséhez elengedhetetlenek. A társaság mérsékli a térség szociális problémáit azáltal, hogy a megfelelő képzettségű és gyakorlatú alkalmazottakon kívül, alvállalkozókon keresztül jelenleg mintegy 50 fő munkavállaló elhelyezkedését biztosítja a kedvezőtlen adottságú térségben.


Fotógaléria

VideógalériaElérhetőségek:

 


Mocz és Társa Magánerdészet Kft.
7563 Somogyszob, Szent Imre u. 23.
Tel./Fax:+3682/445-300 Mobil: +3630/5303-272
e-mail:
moczerdeszet@moczerdeszet.huMoczné Szabó Erika
– ügyvezető, tulajdonos
e-mail:
moczerika@moczerdeszet.hu
mobil:+3630/9088-039

Mocz András – tulajdonos
e-mail:
moczandras@moczerdeszet.hu
mobil:+3630/9295-833

László Diána – ügyvezető
e-mail:
laszlodiana@moczerdeszet.hu
mobil:+3670/4244-134

László Péter – főmérnök
e-mail:
laszlopeter@moczerdeszet.hu
mobil:+3630/6857-899

Huszics Ferencné – gazdasági vezető
e-mail:
huszicsnevali@moczerdeszet.hu
mobil:+3670/6009-273

Pál Marietta – turisztikai vezető, esküvő- és rendezvényszervező
e-mail:
pmarietta4@moczerdeszet.hu
mobil:+3630/5751-665

Esküvő- és Rendezvényterem a Facebookon!

Skrut Ilona- közjóléti felelős munkatárs
Telefon: +3670/429-8008
E-mail: erdeiiskola@moczerdeszet.hu

Erdei Iskola a Facebookon!

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Legfrissebb bejegyzések:
2017-01-16
XX. Erdők Hete Somogyszobon, fogyatékkal élő diákokkal | részletek
A Gyermekerdő Alapítvány és a Somogyszobi Erdészeti Erdei Iskola munkatársai nagy izgalommal készültek az Erdők Hetét megélni másként, más közegben, más szemmel, más gyerekekkel, mint eddig...
2015-10-26
Csillagászat Mindenkinek | részletek
Új programlehetőségként kínáljuk a hozzánk érkező vendégek, családok és erdei iskolások számára a Zselici Csillakpark programját! A Csillagpark látogatói a csillagvizsgálóban megtekinthetik a...
2015-09-08
Szüreti Bál | részletek
"Figyelem, figyelem, közhírré tétetik, A szüreti mulatságunk elkezdődik. Ide gyűljön apraja és nagyja, Aki a műsorunkat látni akarja."   Kedves Vendégeink! Idén is...
»» minden bejegyzés


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió